2. DÖNEM ÖĞRETMENLER KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

2. Dönem Öğretmenler Kurulunu gerçekleştirdik. Tüm öğretmenlerimizin katılımıyla, okulumuz çok amaçlı salonunda düzenlenen kurula Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı.

6 Şubat depremlerinin yıldönümü olması sebebiyle, depremlerde hayatını kaybeden yurttaşlarımız anıldı. Okulumuza deprem bölgesinden gelen öğretmen arkadaşlarımız yaşadıkları ve bölgede yaşananları anlattı. Kurulumuzda, bu hafta tüm sınıf kademelerinde deprem farkındalık ve afetler konusunda çalışmalar yapılması ve bu çalışmaların raporlanması kararlaştırıldı.

Toplantı gündem maddelerinin, okulumuz müdürü Nuri ERCAN tarafından işletilmesiyle birlikte; iyi dilek ve temennilerle Öğretmenler Kurulumuz tamamlandı.

Keçiören Şehit Fırat Bulut İlkokulu ve tüm eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir dönem diliyoruz.

05-02-2024

05-02-202405-02-202405-02-202405-02-202405-02-2024